Vtáčie rodiny

Vanellus cinereus)

Pin
Send
Share
Send
Send


Všetky materiály na tomto serveri, vrátane štruktúry umiestnenia informácií a grafického dizajnu (dizajnu), podliehajú autorským právam. Kopírovanie informácií do zdrojov a stránok tretích strán na internete, ako aj akékoľvek iné použitie materiálov stránok bez predchádzajúceho súhlasu držiteľa autorských práv NIE JE POVOLENÉ.

Pri kopírovaní materiálov zo stránky (v prípade získania súhlasu držiteľa autorských práv) je potrebné umiestnenie aktívneho indexovaného hypertextového odkazu na stránku.

Informácie o použití

Fotografie "Šedé krídlo (Vanellus cinereus) v Japonsku" môže byť použitá na osobné a komerčné účely v súlade s podmienkami zakúpenej Royalty-free licencie. Obrázok je k dispozícii na stiahnutie vo vysokej kvalite s rozlíšením až 5184x3456.

  • Krajina: Japonsko
  • Poloha: Vonku
  • Orientácia obrázka: Horizontálne
  • Sezóna: Jeseň
  • Časy dňa: Deň
Depositphotos
  • O fotografickej akcii
  • Naše plány a ceny
  • Obchodné riešenia
  • Depositphotos blog
  • Program sprostredkovania
  • partnerský program
  • Program API
  • Voľné pracovné miesta
  • Nové obrázky
  • Zadarmo obrázky
  • Registrácia dodávateľa
  • Predajte fotografie
  • Angličtina
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Rusky
  • Italiano
  • Português
  • Polski
  • Nederlands
  • 日本語
  • Česky
  • Svenska
  • 中文
  • Türkçe
  • Español (Mexiko)
  • Ελληνικά
  • 한국어
  • Português (Brazília)
  • Maďarský
  • Ukrajinský
  • Bahasa Indonézia
  • ไทย
  • Norsk
  • Dansk
  • Suomi
Informácie
  • Často kladené otázky
  • Všetky dokumenty
  • Bird In Flight - Foto časopis
Kontakty
    +7-495-283-98-24
  • Živý chat
  • Kontaktuj nás
  • Recenzie na Depositphotos
Prečítajte si nás
  • Facebook
  • Twitter
  • VK
Dostupné v Dostupné v

© 2009-2021. Depositphotos Corporation, USA. Všetky práva vyhradené.

Chocholatý šedý - Vanellus cinereous

pozri tiež 10.2.1. Rod LapawingsVanellus

Chocholatý šedý - Vanellus cinereous

Chrbtová strana je hnedohnedá, brušná strana biela. Hlava a krk sú sivé, na hrudi je tmavý pás, krídla sú čierno-biele. V záhybe krídla je krátka chrbtica. Nohy sú žlté, chvost je biely s čiernou škvrnou na konci, zobák je žltý s čiernou špičkou.

Plemená vo východnej Ázii; počas jarnej migrácie lieta v Primorye a Transbaikalii a pravdepodobne tam hniezdi. Hlas je hlasný, chrapľavý, dvojslabičný škrekot.

Tabuľka 26

Tabuľka 26 216 - chocholatý šedý, • - chryzantéma s pazúrikmi, 225 - americká kravata, •• - veľký phalarope, 245 - rozpadajúci sa pieskomil, 248 - pieskomil malý, 256 Beringovský piesok, 259 - piesok Bonaparte, 271 - slimák žltoonohý, ••• — slimák strakatý, 273 - škvrnitý nosič, 287 - tahitský curlew, 291 - sluka japonská, 296 - sluka farebná, 297 - jakan bažantí.

Pin
Send
Share
Send
Send